Spor

Konya’da yükselen takımdan Başkan Altay’a ziyaret

KONYA (İGFA) – Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyespor’un elde ettiği önemli başarı dolayısıyla duyduğu gururu ifade eden Başkan Altay, “Konya’yı artık yeni bir ligde temsil edeceksiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Takımımızın bir kısmı altyapıdan yetişen oyunculardan oluşuyor. Bu ligde de bu başarınızı sürdüreceğinize inanıyorum. Umuyorum ki Konya Büyükşehir Belediyespor bu manada öncü olur. Altyapıdan yetişerek de ligde kalıcı olunabileceğini gösterir” diye konuştu.

“KONYA’DA BİR BASKETBOL KÜLTÜRÜ VAR”

Konya’da basketbol altyapısının geçmişten itibaren hep olduğuna işaret eden Başkan Altay, “Konya’da bir basketbol kültürü var. İnşallah bu artarak devam eder. Yeni nesil genç arkadaşlarımız için iyi örnek olursunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar hep altyapıdan itibaren sporun gelişmesi için çok büyük emek ve gayret gösterdik. Basketbol takımımız başta olmak üzere diğer branşlarda da altyapının güçlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve sportif başarının ortaya çıkması için bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hocalarımıza, sporcu arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi de kendilerine her zaman destek olan Başkan Altay’a teşekkür ederek Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu